24.6.09

buku baru

ok yalis maaf sbb nih buat masa nih cme ko, syat n shen je yg bleh bace blog nih maka kata ganti nama diri telah berubah menjadi kaknim. harap jgn meremang..

kaknim x sure korg bace ke x blog nih tp kalau korg xtahu jgn salahkan kata kaknim xbgtau k!
kaknim sedg melalui transition kehidupan. dh bersedia tuk tutup buku...nih bukan tahap chapter. tutup buku buka plak buku season7.

konon2 buat jd private biar senang kaknim citer, nampaknye tidak gak. hehehe.
kesimpulannye:
1. kaknim nak blk mesia dah
2. kaknim nak start buat bisnes
3. kaknim nak buat edisi rombakan rumah
4. jom pegi trip kat mesia
5. ayah ialah ayah yg super maut ayah yg best...kaknim dh xde ape2 expectation dr ayah. dia dh buat lebih dr ape yg kaknim bleh imagine.
6. first time dlm hidup terasa peningkatan umur mampu impak kehidupan
7. terasa perlu set kehidupan sepantas mungkin
8. abang byk bg support kat kaknim
9. kaknim rindu tahap maut kat syat n shen
10. hehe still xleh ckp...hmm...nanti aaa bile kaknim bleh ckp kaknim ckp.


Related Articles

2 comments:

syatabdrahman said...

haı sı kakak, ye ı kene bukak tudung kat sını. naseb baık dah pakaı ubat mujarab selama dua bulan, saya tıdak bo lagı! hoho! i prıvate kan sume gambar tag i sebab mungkınlah segan nak tunjuk kat satu dunıa i hooray bukak tudung kat sını. ı ada byk bende nak ckp kat you. pasal tudung and reaksı dıorang kat sını. tapı yg palıng pentıng ıalah reaksı ı. ı suke bukak tudung. ı tak rasa concıous langsung dah. and terus tak vaın. tu ıalah pendapat ıkhlas ı. tapı ı rındu pakaı tudung. orang tak tahu ı muslım bıle ı bukak. jadı kadang2 rasa tak best. ı suke pengalaman nı. and baru je ı rasa sebelum datang sını yang apa lah sebenarnye fungsı pakaı tudung. sekarang ı tahu. ınsyaAllah lepas nı, ı akan pakaı dengan lebıh ıkhlas lagı.

nantı ı emaıls you. ı rasa bagus u mulakan kehıdupan baruç ı harap you boleh share pengalaman you dgn shamın. dıe faıl lagı tahun nı. dıe tgh down nak mampos. dıe tgh cube ubah ımej dırı start dgn guntıng rambut, pakaı contact lense and jadı lebıh buff. dıe nak cube appear more confıdent untuk hıdup baru dıe. boleh tak you cakap dgn dıe. ı sekarang sedfang menjadı gırlfrıend yg sopportıve. hoho.

Marlina Jamal said...
This comment has been removed by the author.