1.6.09

adik saya kautsar

















syat bulat...
kalau i ade pintu suke hati 
i nak aje lempar diri i nih 
lalu kasi BAAA yg super maut dasyhat 
kepada 2 toi yo yong itu.

kalau i ade topi helikopter 
nak je i terbang dlm winter ni ke arah u
pastuh stop depan tingkap u
semata2 tuk show off i boleh terbang 
n u xboleh...nikmatnye dunia... 

kalau i ade super turbo jet
mmg xlogik aaa sbb i nk parking mana
leceh je nnti kene naik cab dr airport 
xstyle langsung...i better stick to doraemon 
lebih drama lagi logik.  

kalau i ade pen tiru cm nobita tu 
nak je i cucuk ur otak suh u buat repot ni 
i dah nak muntah tengok...padahal sme dh ade 
cme kene buat jadi report je...tolong... 
bosannye tolong....1 ayat 1 jam, xtipu.  

kalau i ade laci cm nobita tuh 
nak aje i pegi future yg seberapa jauh 
time raya kn i kat mesia 
xyah pikir pasal tiket or ayah xbg blk 
masuk laci, dh smpai...mkn2 cmwhoring, balik.  

kalau i ade u kat sini, lagi best kot 
boleh i pusing2 ur tangan tuk release tensi 
boleh i berkomunikasi ngn miss te n miss tek 
boleh i kacau u sampai u sakit hati
pastuh tengok u tarik nafas tahan geram bestnyer...

i rindu u laa..

p/s: i mahu si cikutil yang besar itu jua...ayah ckp dia men basketball. i nak tgk gak...dia dah form 3 syat...pantasnya...T_T

Related Articles

3 comments:

Anonymous said...

lucah

nenek kebayan rabun said...

lucah hanya bagi yang berfikiran lucah. meow meow.

kautsar said...

KAKAK KU YANG COMELS! OH TERHARUNYE DIRI I HOT INI!

haih kalau u ada kat sini kan best. boleh kite lepaq rumah muhsin yg best tu lama2 sambil paksa die belikan kebab dekat luar rumah! hoho!!

agak aaa. i nak gak tgk chikutil main basketball sambil cheer2 die. mesti best. mesti die malu! yes! itu perkara bahagia! die agak dah besar aa. 15 tahun dowh. besar tuu.
mesti tangan dan kaki die sekarang keras dan kuat. WOH takutnye.

kakak, i ada perkara best nak bagitau u. tapi ada orang dah kata blog u lucah. i tak mahu lah menkontroversikan lagi blog u yang suci nih!! nanti i msg u. mesti u terkejut! hehehehe!

u tak rasa ke mcm nak pengsan tgk video tusuf? i tgk video tu tiap2 hari tak tipu. huh. terlalu comel.
takleh blah die mengeluh kecil masa last2. *tumbuk laju2*

i miss you too kakaks!