17.5.09

Mane pegi mood...?

Huhu.

Sudah hilang momentum buat keje. 
duduk depan laptop 
tapi kerja pegi update blog tahap cipan pulak.

TONG pon semangat dah down...
sudah xsemangat kambeng lagi.

Report...erk...ayah...nim buat report!

Seb baik Yalis captain yang garang,
pegi gak main futsal.
Kalau x sure tdo..

hmm...ke sebab x amek dose shonen jump lagi?
aha!

p/s: cure kemalasan yg terbaik, silakan: http://www.onemanga.com/

Related Articles

2 comments:

to'Wan said...

oit!!.... aku ada nmpk semangat ko semalam.. tertinggal kat TOT kot... x sure... tp tgk dia ada gak jln2... cari tuan dia... tp x leh nk tlg ms tu... aku dlm bas... x tau semangat ko p mana lak lepas tuh... sian dia kan... opps.. sian kat ko kan... caner laa leh tinggal semangat tuh kat Randwick... Opppsss

nenek kebayan rabun said...

tuh aaa...patutla bile sampai kingsford aku tercari2...

aku dh bg travel ten kat dia, rupenye dia xreti naik bas. aku lak malas nak g jemput dia blk dr randwick..biar a dia kat tot. nanti2 aku g tot aku amek blk...

meow meow...